Varausehdot

 

Majoitusvuorokausi:

Majoitusvuorokausi alkaa klo 15:00 ja loppuu klo 12:00.

 

Majoitustilojen peruutusehdot:

Jos peruutus tehdään myöhemmin kuin 1 viikko ennen majoituksen alkua, on Hailuodon Majakkapihalla oikeus saada täysi korvaus yhdeltä majoitusvuorokaudelta varauksen tiedoilla.

 

Avainten luovutus, käyttö ja palautus:

Avaimet annetaan asiakkaalle Hailuodon Majakkapihan vastaanotosta, Café Kaijasta, joka sijaitsee vierassatamassa. Avain palautetaan takaisin Café Kaijaan. Kohteen varaaja on varausjakson aikana vastuussa avaimesta.

Oven aukaisusta veloitamme arkisin 60€ ja viikonloppuisin/pyhinä 120€.

Kadonneesta avaimesta peritään lukon vaihtamisesta aiheutuneet kustannukset.

Majoitustiloihin saapuminen on vastaanoton aukioloaikoina. Aukioloajan ulkopuolella tapahtuvasta avaimen noutamisesta sovitaan aina asiakkaan kanssa henkilökohtaisesti.

 

Oleskelu majoitustiloissa:

Majoitustilaan hintaan kuuluu vapaa käyttöoikeus. Asiakkaan poistuttua majoitustiloista, hänen on varmistettava, että ovet ja ikkunat ovat suljettu.

Asiakas on vastuussa majoitustilasta varauksen ajan.

Majoitustilan hintaan ei sisälly liinavaatteet eikä loppusiivous.

Majoitustilan edellytetään olevan asiakkaan lähtiessä normaalissa asumiskunnossa; huonekalut ja muut varusteet paikoillaan ja ehjinä, roskat vietynä, astiat tiskattuina ja lattiat siistittynä.

Majoitustilasta aiheutuvasta siivouksesta veloitamme 75€.

 

Vauriot, puutteet ja reklamaatiot:

Kaikki majoitustilojen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tulee osoittaa välittömästi henkilökunnalle. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan ja korvaamaan majoitustilalle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Ilmoittamattomat vauriot laskutetaan todellisten korjauskulujen mukaan jälkikäteen.

Reklamaatiot ja muut palautteet voitte osoittaa palautelomakkeella, numeroon 040-18 777 30 tai myynti@majakkapiha.fi.

 

Henkilömäärä:

Majoitustilan suurin sallittu henkilömäärä on sama kuin majoitustilan vuoteiden ja lisävuoteiden määrä. Henkilömäärä ei saa ylittää varauksen henkilömäärää.

 

Tupakointi, lemmikit ja löytötavarat:

Tupakointi on kielletty kaikkialla majoitustilojen sisätiloissa. Luvattomasta tupakoinnista veloitamme tuuletusmaksun, 85€.

Lemmikkieläinten tuonnista on ilmoitettava etukäteen (kirahveista ja muista isoista savannieläimistä veloitamme 20€).

Hailuodon Majakkapiha ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölyä aiheutuneista allergia- tms. oireista.

Löytötavaroita säilytetään vastaanotossa 2kk, jonka jälkeen arvotavaroita voi tiedustella Oulun poliisin löytötavaratoimistosta. Löytötavaroiden lähettämisestä aiheutuneet kulut kuuluvat asiakkaalle.